Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Thursday, 6-May-2010 11:09
playground @ herbert park
salam semua...
lama betul kita tak update FP nih,terkejar2 skit,sbb kita kena uruskan arina kat sekolah,en asben takleh nak uruskan bz kat opis $-) baru la tau huru hara nak antar & ambik ank balik skolah......... hahahahaha sebelum nih mmg tak pernah buat pun ;-) ;-) ;-) ;-) tapi nasib baik kat sini cuacanya aman damai sejuk sejat,bila berjalan tu tak la letih sgt :-D

kat bawah nih kita tepek gambar budak berdua nih dok main sakan kat herbert park :-D kalau sapa2 singgah dublin town kiranya nih antara park yg glamer yg selalu irish dok melepak :-D actually park nih besar,yg berhadapan dgn playground nih ada kolam penuh dgn itik & burung yg mmg tunggu org dtg campak roti :-D pastu ada kawasan penuh ngan munga2 siap ada pintu gerbang...cantikkkk :-> :-> :-> tapi time kita pergi nih mmg tak ambik gambar pun,kolam tu tgh dicuci pastu munga2 pun baru nak kembang $-) kalau pergi skrang nih mmg dah penuh dgn bunga2......nnt2 kita pergi time bunga2 penuh...kita gi ambik gambar & share ngan kengkawan kat sni eh :-D










© Pidgin Technologies Ltd. 2016